Bitdefender Antivirus Plus 3 eszközre

Cikkszám: AV01ZZCSN1203EN
Bitdefender Antivirus Plus 3 eszközre
Bitdefender Antivirus Plus 3 eszközre
Cikkszám: AV01ZZCSN1203EN
6 790 Ft (5 346 Ft+ÁFA)

Az egyik legjobb és legátfogóbb vírusvédelmi szoftver Windows PC-kre.

Távol tart mindenfajta kártevőt

Többrétegű vírusvédelme megakadályozza a Windows operációs rendszert célzó összes fenyegetést.

Kompromisszumok nélküli teljesítmény

Azonnal reagál az online fenyegetésekre, gyakorlatilag nincs hatással a rendszer teljesítményére.

Egyszerű telepítés és használat

Nagyon intuitív és felhasználóbarát felülettel rendelkezik, amelyet könnyedén telepíthet, konfigurálhat és testreszabhat az Ön igényei szerint.

Biztonságos online bankolás

Bankoljon és vásároljon egy egyedülálló, dedikált böngészőből, amely biztosítja az ügyleteket a csalás megelőzése érdekében.

Gyors és biztonságos VPN kapcsolat

200 MB napi forgalom a banki információk, jelszavak és letöltések védelmére a hackerektől, ha nyilvános Wi-Fi hálózatokat használ.

 

Figyelem! Ez a termék elektronikus licensz. Az ár sem dobozt, sem telepítő médiát nem tartalmaz. A vásárlást követően regisztráljuk a megrendelést a gyártónál, aki 1-4 napon belül elküldi az regisztrációs kódot, a letöltési linket és telepítési információkat, amivel majd használni tudod a vásárolt vírusirtót.

A szoftver ára telepítést, aktiválást, beállítást nem tartalmaz. Ha ilyen irányú igényed van, kérd telepítéssel a terméket vagy nézz szét a szolgáltatásaink között.

Támogatás: Mindegyik termékhez a gyártó biztosít támogatást. Mi alapból nem nyújtunk támogatást, de ha azt szeretnéd, hogy mi segítsünk, a szolgáltatásaink között biztosan megtalálod a megfelelő Support csomagot.


Előfizetés:
Telepítés: