Grafikus munkaállomások

A Grafikus PC termékcsaládot olyan felhasználóknak alakítottuk ki, akik napi szinten használják az Adobe termékeit, Corel Draw-t vagy más grafikus, ill. kiadványszerkesztő szoftvert. Ezek a számítógépek sokkal erősebbek, mint az irodai PC-k, jól bővíthetőek és minden komponensük kompatibilis az ismertebb grafikai programokkal.
Szóval ha Photoshop guru vagy, Illustrator-ral kelsz és fekszel vagy InDesign-ban éled az életed, akkor ezek a gépek a kedvenceid lesznek.

Persze a díjmentes SzámítóBBgép szolgáltatások ezekre a gépekre is érvényesek, úgyhogy vásárlás után nyugodtan hívhatsz minket, ha megakadtál volna az Outlook beállításban vagy fura üzenetet ír ki a vírusirtó.
Ne feledd, ezek grafikai és videomunkákhoz való gépek. Ha CAD tervezéshez keresel konfigurációt, akkor inkább a Mérnök PC-k között nézz körül.

A Grafikus munkaállomások öt kategóriába vannak sorolva:

Grafikus Best Price: Belépő konfiguráció szárnyukat bontogató vagy alacsony keretből vásárló grafikusoknak. A lehető legolcsóbb, de a feladatnak már megfelelő gépet találod.
Grafikus Value: Az előzőnél időtállóbb, paramétereiben fejlettebb PC. Általános grafikusi munkára, mindennapi, nem túl erőforrásigényes feladatokhoz ideális megoldás.
Grafikus Standard: Izmos gépecske. Akkor vedd ezt, ha a munkád javát a komolyabb feladatok teszik ki és megbízható, jól bővíthető középkategóriás gépet keresel.
Grafikus Professional: Sok munkára, nagyobb feladatokhoz tervezett PC. Ha kifejezetten komoly grafikai munkáid vannak, vagy nagyon gyors, pörgős számítógépet keresel, itt kezdd.
Grafikus Extreme: Beletettünk mindent, amitől gyors és üzembiztos lesz a gép. Ha végtelen erő és szupergördülékeny munkavégzés a cél, ez a te konfigod.

Természetesen itt még nincs vége. Ha úgy érzed, hogy a legerősebb gépünk is gyenge vagy egyedi igényeid vannak, esetleg a márkás (ASUS, DELL, HP) munkaállomások felé kacsintgatsz, nyugodtan hívj minket. Biztosan össze tudjuk állítani álmaid munkaállomását.

Hogy könnyebbe tudj választani, az oldal alján összefoglaltuk egy táblázatban a Grafikus munkaállomások Passmark és Geekbench tejhesítményét. Görgess le az infóért.

Kérlek válassz kategóriát: