Mérnök munkaállomások

A Mérnök konfigurációkat elsősorban tervezőknek, grafikusoknak, designer-eknek, azaz olyan felhasználóknak találtuki ki, akik a mindennapi munkájuk során alaposan igénybe akarják venni a PC erőforrásait. Ők azok (a gamer felhasználókhoz hasonlóan), akik nem érik be egy feltunningolt irodai számítógéppel. Mind a munkájuk, mind a felhasználói szoftvereik megkövetelik az erős, strapabíró munkaállomást.

A mérnök PC-k elsődleges feladata, hogy stabilan képesek legyenek kiszolgálni olyan mérnöki alkalmazásokat, mint például az AutoCAD, ArchiCAD, 3D Studio MAX, és még sorolhatnánk.

Ha a munkád megköveteli a brutális teljesítményt, gyorsaságot és emellett a hibátlan működést, akkor a Mérnök SzámítóBBgép-család a kedvenced lesz.

CAD programokhoz tervezve

A Mérnök PC-k CAD ready gépek. Minden paraméterükben teljesítik a CAD programok rendszerkövetelményeit és úgy állítottuk össze őket, hogy a legolcsóbb gép se okozzon minőségben, kompatibilitásban, stabilitásban csalódást.

A konfigurációk a "Best Price"-tól az Extreme-ig erősödnek. Minél komolyabban használod a fenti programok valamelyikét, annál komolyabb konfigurációt javaslunk választani. A Mérnök munkaállomások teljesítményét jól mutatja az összehasonlításunk, amit ITT érsz el.