Blog

Kovács Sándor
Kovács Sándor
2022.03.19
Mi is az a SzámítóBBgép?

Elgünk lett a vacakokból. Elhatároztuk, hogy olyan számítógépeket fogunk készíteni, melyek stabilan, megbízhatóan működnek. Összeépítjük, telepítjük és minimum 3 év garanciát vállalunk rájuk. Mindezt úgy, hogy a leendő tulajdonosnak sem a vásárlás előtt, sem azalatt, de még a vásárlás után se legyen hiányérzete, kétsége, hogy a legmegfelelőbb PC-t kapta - mindezt extra költségek nélkül! Ez a SzámítóBBgép!

Kovács Sándor
Kovács Sándor
2022.11.07
Amit a számítógépedhez kapsz

Ezekre biztosan számíthatsz, amikor új számítógépet vásárolsz nálunk:

- 3 év garancia minden alkatrészre. Beleértve a ventilátorokat, billentyűzetet és egeret is.

- Budapest területén díjmentes házhozszállítjuk és be is üzemeljük a számítógéped.

- Ha a géppel együtt Windows-t vagy Office-t is vásároltál, akkor díjmentesen feltelepítjük azokat. Letöltjük és telepítjük a frissítéseket, javítócsomagokat és a legújabb meghajtószoftvereket is.

- Díjmentes karbantartás évente egy alkalommal budapesti szervizünkben.

- Díjmentes telefonos támogatás 3 hónapon át.

Kovács Sándor
Kovács Sándor
2022.11.16
Munkaállomásokban otthon vagyunk

Aki igazán komly feladatokra szeretne számítógépet vásárolni, az tudja, hogy nem az olcsó felpörgetett konfigurációk között kell nézelődnie. CAD, Adobe, Studioworks és hasonlótervező/kreatív programokhoz bizony munkaállomásra van szükség. Hogy mibel különbözik a munkaállomás a PC-től? Elsősorban a megbízhatóságban. A munkaállomásokat úgy tervezzük, hogy akkor is tökéletesen tegye a dolgát, ha egy számítási feladatok TÖBB HÉTIG kell egyfolytában dolgoznia.