Gamer Extreme

Extrém konfig pro játékosoknak

Végy egy húzható proci azt támogató profi gamer alaplappal és hozzá egy izmos vízhűtést. Adj hozzá hűtőbordás gyors RAM modulokat és robosztus tápegységet. Spékeld meg full RGB-vel és gamer perifériákkal. Ez a Gamer Extreme titkos receptje.

Bármire (is) használhatod

nem kell aggódnod, ha a játék mellett hobbi videovágásra, streaming-re vagy grafikai munkára is használnád a számítógéped. Ezt a konfigot nehezen fogod megizzasztani. Persze ha inkább munkára és csak másodsorban játékra használnád a gépet, akkor a grafikus és mérnök munkaállomások között keresgélj.

Konfiguráld át kedvedre:

Ne rémülj meg, ha a konfignál kevés a RAM, kicsi az SSD vagy gyengének tűnik a videokártya. Ezek az alapkonfigurációk.
A PC-re kattintva át tudod konfigurálni és akár nagyobb RAM-mal, komolyabb háttértárolókkal vagy erősebb videokártyával is tudod rendelni. Sőt, még a házból és hűtésből is választhatsz erősebbet. De ha itt nem találod meg álmaid számítógépét, nyugodtan hívj minket és örömmel adunk neked egy egyedi ajánlatot.

Rengeteg szolgáltatás INGYEN:

A 3 éves garancia alap. A 3 hónapos telefonos támogatás is, sőt minden évben elhozhatod egy díjmentes karbantartásra a gépet. Jól hallottad, nálunk díjmentes a karbantartás. De ez csaka jéghegy csúcsa. A többi infót a termékoldalon találod.

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend: