Gamer Next Gen

Az Intel 14.gen Gamer konfigok új generációja

A legújabb, leghatékonyabb, leg-leg-leg Intel Core i5-ös konfigok egyedi kiadásban. Ezekhez a számítógépekhez alapból nem jár plusz HDD és billentyű-egér kombó sem. 
Alpha: A leggazdaságosabb megoldás. H610 alaplap, DDR4-es memória, RTX 3050-től indul, cserébe viszont emészthető az ára.
Beta: Már DDR5-ös RAM és RTX 3060 Ti videokártya. Ha gazdaságos, de kitűnő Gamer gépet keresel, ez az.
Gamma: TUF Gamer alaplap, DDR5-ös RAM és RTX 4060 Ti az alapkonfigban. Semmi sallang, csak a nyers erő.

Bármire (is) használhatod

nem kell aggódnod, ha a játék mellett hobbi videovágásra, streaming-re vagy grafikai munkára is használnád a számítógéped. Ezt a konfigot nehezen fogod megizzasztani. Persze ha inkább munkára és csak másodsorban játékra használnád a gépet, akkor a grafikus és mérnök munkaállomások között keresgélj.

Konfiguráld át kedvedre:

Ne rémülj meg, ha a konfignál kevés a RAM, kicsi az SSD vagy gyengének tűnik a videokártya. Ezek az alapkonfigurációk.
A PC-re kattintva át tudod konfigurálni és akár nagyobb RAM-mal, komolyabb háttértárolókkal vagy erősebb videokártyával is tudod rendelni. Sőt, még a házból és hűtésből is választhatsz erősebbet. De ha itt nem találod meg álmaid számítógépét, nyugodtan hívj minket és örömmel adunk neked egy egyedi ajánlatot.

Rengeteg szolgáltatás INGYEN:

A 3 éves garancia alap. A 3 hónapos telefonos támogatás is, sőt minden évben elhozhatod egy díjmentes karbantartásra a gépet. Jól hallottad, nálunk díjmentes a karbantartás. De ez csak a jéghegy csúcsa. A többi infót a termékoldalon találod.

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend: