Blog

Mi is az a SzámítóBBgép?

Kovács Sándor
Kovács Sándor
2022.03.19 10:29
Mi is az a SzámítóBBgép?

Elgünk lett a vacakokból. Elhatároztuk, hogy olyan számítógépeket fogunk készíteni, melyek stabilan, megbízhatóan működnek. Összeépítjük, telepítjük és minimum 3 év garanciát vállalunk rájuk. Mindezt úgy, hogy a leendő tulajdonosnak sem a vásárlás előtt, sem azalatt, de még a vásárlás után se legyen hiányérzete, kétsége, hogy a legmegfelelőbb PC-t kapta - mindezt extra költségek nélkül! Ez a SzámítóBBgép!

Mi is az a SzámítóBBgép?


SzámítóBBgép. A játékos elnevezés mögött komoly hitvallás húzódik meg. Olyan számítógépeket építünk, amelyek, jobbak, „többek”, mint a konkurens gyártók gépei. Ezért SzámítóBB-ak, azaz SzámítóBBgépek. A két B betű pedig a következőket takarja:
Úgy építjük a gépeinket, hogy

  • a lehető legjoBBan megfeleljenek az igényeidnek,
  • a lehető legstabilaBBan, legmegbízhatóBBan működjenek
  • a lehető legjoBB, legteljeskörűBB szolgáltatásokat tartalmazzák,

méghozzá díjmentesen!

Díjmentes szolgáltatások minden új SzámítóBBgéphez:

Megtervezzük helyetted!

3 év garancia!

Garantált minőség!

Csak mondd el, hogy mire használnád, milyen programokat futtatnál, mennyit áldoznál rá és mi a lehető legjobb konfigurációt  állítjuk össze neked! Mindezt persze garanciával!

3 év szervízgaranciát vállalunk az összes alkatrészre, beleértve a ventilátorokat, billentyűzetet és egeret is! Igény esetén helyszíni garancia is vásárolható a konfigurációkhoz.

A PC-t egy tízpontos tesztnek vetjük alá, és egy többórás stressz-tesztet is futtatunk rajta így nem fordulhat elő, hogy hibás, inkompatibilis alkatrész kerüljön a konfigurációba.

 

 

 

Naprakészre konfigurálva!

Szoftverek telepítve, beállítva!

Teljesítmény a csúcson!

Frissítjük a BIOS-t, a meghajtóprogramokat és a Windows-t is, sőt be is konfiguráljuk a megfelelő működés érdekében.  Így egy naprakész, azonnal használható PC-t kapsz.

A PC-vel vásárolt szoftvereket díjmentesen feltelepítjük. Nem csak a Windows-t, hanem az Office-t, vírusirtót is. Emellett a fontosabb ingyenes szoftvereket is feltelepítjük (pl. Acrobat Reader)

Húzható Gamer gépek esetén összehangoljuk az eszközöket és a lehető legnagyobb (stabil) teljesítményre húzzuk a számítógépet. Így maximális sebességgel játszhatsz.

 

 

 

Ingyenes szállítás Pesten!

Elégedettségi garancia!

Azonnali javítás garancia!

Budapesten díjmentesen házhoz szállítjuk a számítógépet. Nem a ház elé, nem az ajtóba, hanem az otthonodba. Sőt, igény esetén összerakjuk és beüzemeljük a PC-t.

Amennyiben nem vagy elégedett, 30 napon belül visszahozhatod és munkadíj nélkül átépítjük az igényeid szerint vagy visszavesszük a számítógépet.

Ha elromlana a PC, csak szólj!
Kollégáink a lehető leggyorsabban, soron kívül kijavítják, hogy minél hamarabb újra használhasd a számítóBBgépét.

 

 

 

Díjmentes karbantartás!

Díjmentes támogatás!

Helyreállító készlet

Mi gondoskodunk a gépről! A garanciaidő alatt évente egy alkalommal szervizünkben kitisztítjuk, ellenőrizzük és optimalizáljuk a számítógépet - méghozzá díjmentesen!

Fel kéne telepíteni a nyomtatót? Be kéne állítani a levelezést? Ne aggódj! PC-től függően a vásárlástól számított 30-90 napig díjmentesen segítünk telefonon bármilyen informatikai kérdésben.

Egyes konfigurációkhoz olyan pendrive-ot adunk, amivel hiba esetén azonnal visszaállhatod abba a Windows állapotba, amivel megvetted a gépet. (Jelenleg az Extreme konfigurációkhoz jár)